Om oss

Årjängsvillan är ett familjeägt bolag som drivs av Fredrik och Josefin Johansson. Vi har bedrivit egen byggservice i mer än ett decennium och har idag 14 utbildade snickare anställda.
Vårt företag JFJ Bygg håller på med all slags byggservice både mot privatmarknaden och den offentliga sektorn, stugtillverkning och ritningsarbeten.

Det gemensamma intresset och passionen för hus och hem ledde för åtta år sedan fram till en serie med timmerstugor under namnet Årjängsstugan och för ett år sedan utvecklades konceptet vidare till att även omfatta en villaserie med namnet Årjängsvillan.

Årjängsvillan föddes ur tanken på att vi vill dela med oss av vår kunskap, vårt engagemang och våra idéer kring byggande av hus genom att erbjuda marknaden ett villaprogram med lösvirkesbyggda nyckelfärdiga hus av varierande storlekar som andas luft, rymd och ljus.

Josefin ritar – Fredrik bygger

En stor fördel som du kommer upptäcka om du väljer att köpa en Årjängsvilla är det personliga engagemanget och närheten i kontakten. Du har hela tiden kontakt med samma personer och vi finns med på hela resan mot ett färdigt drömhem. För oss är det viktigt att din villa blir precis som du har tänkt dig och vi vet hur mycket det betyder att bygga nytt hus.

Vi arbetar som ett team tillsammans med dig och det är Josefin som designar och ritar upp din villa i vårt CAD-program.
I programmet kan du få en rundtur i 3D så du enklare får en uppfattning om hur det färdiga resultatet kommer att bli. Fredrik finns hela tiden med och bidrar med sin byggtekniska kompetens och vet hur man går från ritning till verklighet.