Villa Lelång, 167 kvm

Vad sägs om ett sovrum med egen ingång till ett lyxigt badrum där det finns plats för både bastu & badkar, flera generösa umgängesytor och spännande fönsterlösningar?

Allt det här och mycket därtill bjuder Villa Lelång på.

Huvudentrén tar dig in i mitten av en-plansvillan och fortsätter du rakt fram så kommer du in i den del som rymmer vardagsrum, kök och tvättstuga med egen entré.

Taket i den här delen är öppet ända upp till nock och de stora fönsterpartierna i det väl tilltagna vardagsrummet släpper in rikligt med ljus. Öppnar du upp skjutglaspartierna i vardagsrummet så kommer du ut på uteplatsen där det finns utrymme för ännu mer umgänge.

I standardlösningen så är kök och vardagsrum planerade med en öppen planlösning för att binda ihop ytorna men skulle du föredra att skilja av köket så går det fint att sätta upp en avskiljande vägg.

Från köket tar du dig in i tvättstugan där du även hittar den tekniska delen av huset med bl.a. värmecentralen. Förutom för tvättmaskin och torktumlare så finns det plats för en bänk med ho. En egen entrédörr tar dig ut på uteplatsen.

Om du i huvudentrén istället väljer att ta vänster så hittar du en mindre toalett med dusch, en klädkammare, ett allrum och tre sovrum varav ett är anslutet direkt till ett stort badrum. Det största sovrummet och badrummet har även en egen vilsam uteplats under tak.

Nyckelfärdig Villa Lelång m grund fr. 3 675 000 kr

Vad ingår i våra priser? Klicka här

Typ av villa: 1-plan
Antal rum: 5
Boarea: 167 kvm
Byggnadsarea: 242 kvm

Spännande fönsterlösningar, uteplatser i flera vädersträck, stort badrum

Galleri Villa Lelång

Ritningar Villa Lelång