Villa Sandsjö, 117 kvm

En klassisk 1-plansvilla för familjen är kanske det som bäst beskriver vår Villa Sandsjö.

Det är en välplanerad villa där du finner allt du behöver. Planlösningen utgörs av tre sovrum, en mindre klädkammare, ett badrum, tvättstuga och ett generöst kök som är lagt i en öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet.

Från huvudentrén har du en direkt överblick in i huset och det bildas ett naturligt flöde från ytterdörr till glasparti i vardagsrummet.

Två mindre sovrum hittar du i direkt anknytning till entrén som även erbjuder en liten klädkammare. Det större sovrummet ligger i husets andra del ihop med vardagsrum och kök. I mittenpartiet finns ett badrum på ena sidan och en tvättstuga som även fungerar som grovingång via en ytterdörr. För den som vill bygga till ett integrerat garage så passar det bra att bygga ut vid sidan om tvättstugan för att på så sätt förbinda garage och hus.

En veranda löper längs med Villa Sandsjös ena sida och den har du tillgång till antingen via en fönsterdörr i det större sovrummet, via glaspartiet i vardagsrummet eller via fönsterdörren i köksdelen. Ryggåstaket i vardagsrumsdelen skapar extra rymd och ljus i tillägg till de generösa fönsterytorna.

Nyckelfärdig Villa Sandsjö m grund fr. 2 635 000 kr

Vad ingår i våra priser? Klicka här

Typ av villa: 1-plan
Antal rum: 4
Boarea: 114 kvm
Byggnadsarea: 159 kvm

Stor veranda, härligt flöde genom hela huset, ryggåstak i vardagsrum

Galleri Villa Sandsjö

Ritningar Villa Sandsjö