Villa Töck, 128+24 kvm

Med sitt stora valmade tak, sin markerade entré och sitt inbyggda garage tar Villa Töck en självklar plats i omgivningarna.

Den stora 1-plansvillan rymmer generösa umgängesytor, tre sovrum och två badrum. Via tvättstugan tar du dig enkelt mellan hus och garage utan att behöva gå utanför dörren. Garaget kan nås utifrån både via garageporten och en sidoingång.

Huvudentrén in i villan utgörs av en pardörr som leder in i en rymlig hall med gott om plats för förvaring. Från entréhallen har du direkt tillgång till alla utrymmen i huset och i den vänstra delen hittar du ett stort kök som är sammanbundet med vardagsrummet där det finns gott om plats för många att umgås. Från köket och vardagsrummet kan du ta dig ut på uteplatsen via två olika fönsterdörrar. En pardörr leder rakt ut på en öppen uteplats och en enkeldörr för dig ut till en uteplats under tak. De båda uteplatserna är förbundna med varandra i och med att verandan löper runt hörnet av huset och kan lätt utökas om man har behov av större ytor utomhus.

Nyckelfärdig Villa Töck m grund fr. 3 195 000 kr

Vad ingår i våra priser? Klicka här

Typ av villa: 1-plan m garage
Antal rum: 4
Boarea: 128 kvm
Byggnadsarea: 227 kvm

Valmat tak, uteplats under tak, inbyggt garage

Galleri Villa Töck

Ritningar Villa Töck